ПРИВІТАННЯ

Дата: 17.09.2021 09:07
Кількість переглядів: 1463

Фото без опису

Шановні жителі села Кінські Роздори!

             

              Час летить швидко. І в цьому беззупиному плині змінюється все довкола, змінюються  люди, оновлюється світ, закарбовуючи в календарі життя пам’ятні дати. 17 вересня ми святкуємо 250 років від першої історичної згадки про наше рідне село Кінські Роздори, яке сьогодні відзначає свій славетний ювілей!

День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження нашої малої Батьківщини. Славна історія нашого села є часткою історії нашого району, області,  держави. А історію творять люди. І головна заслуга в цьому наших пращурів та ваша, дорогі односельці.

Дорогі земляки! Низький уклін вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади. Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, чистого неба і просто людського тепла. А нашому селу – процвітання, стабільності та розвитку.      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь