ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Дата: 01.10.2021 15:06
Кількість переглядів: 2049

Фото без опису

Шановні освітяни!

Сердечно вітаємо Вас з професійним святом –

Днем працівників освіти!

 

Цієї осінньої пори відзначення Дня працівників освіти вже давно стало знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

 Це свято вшановує інтелект, професіоналізм, людяність, щирість душі та безмежну любов до дитини, звільняє нас від буденності, допомагає озирнутися навколо і побачити освітян – талановитих, працьовитих і доброзичливих, які наповнюють життя своїх учнів великими та малими перемогами.

Тож нехай щедрою до Вас  буде життєва нива, хай рясно вродить благополуччям у Ваших родинах, здоров’ям та матеріальним достатком, творчим натхненням та шаною від людей. Нехай енергія вдячності і добра, спрямована на дітей, акумулюється у Ваших душах, щоб Вам вистачило міцності і духу, сердечного тепла, мудрості на добрі починання.

Зі святом Вас, дорогі освітяни!

З повагою виконавчий комітет Воскресенської сільської ради

Вихованці закладів освіти яскраво привітали своїх вчителів, а також до привітання приєдналися  працівники Кінськороздорівського  будинку культури. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Працівники закладів освіти Воскресенської територіальної громади були нагороджені грамотами та подяками Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА:

КУ Воскресенський НВК:

Єфіменко Ольга Іванівна( вчитель початкових класів)

Воскресенська ЗОШ I-II ст.:

     Щолупа Максим Петрович ( вчитель інформатики)

КУ Кінськороздорівський НВК:

Корягіна Олена Олександрівна (асистент вчителя)

Харь Сергій Петрович (вчитель фізичної культури)

Сур Наталія Петрівна (вчитель основ здоров’я)

Новіков Руслан Анатолійович (вчитель інформатики)

Мережко Микола Васильович (вчитель музики)Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь