ДЕНИС ШМИГАЛЬ: ЗАВДЯКИ ПРОГРАМІ ПРЕЗИДЕНТА ВІДНОВИЛОСЯ БУДІВНИЦТВО АВТОМАГІСТРАЛІ ЧЕРЕЗ Р. ДНІПРО В ЗАПОРІЖЖІ

Дата: 03.11.2021 09:01
Кількість переглядів: 955

 

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Запорізької області оглянув хід будівництва вантового мосту Автотранспортної магістралі через річку Дніпро в м. Запоріжжя.

«Магістраль через Дніпро в Запоріжжі вже стала символом-довгобудом міста. Упродовж років будівельні роботи тут були заморожені. Відсутність нових розв’язок перевантажує транспортну систему й гальмує економічний розвиток регіону. Завдяки програмі Президента «Велике будівництво» роботи на магістралі відновилися. На сьогодні будівництво продовжується посиленими темпами», — підкреслив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль відзначив, що завершення магістралі розв’яже транспортну проблему міста, а також забезпечить надійний логістичний зв’язок між правим і лівим берегом Дніпра через острів Хортиця.

У 2020 році у присутності Президента України Володимира Зеленського було відкрито автомобільний рух по балковому мосту. Загалом проект автомобільної магістралі складається з шести транспортних розв’язок, у складі яких 27 штучних споруд.

На будівництво об’єкту зі спеціального фонду державного бюджету було виділено 3 млрд грн у 2020 році та 2,7 млрд грн у 2021 році.

 

За матеріалами Урядового порталу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь