День Гідності та Свободи

Дата: 19.11.2021 12:18
Кількість переглядів: 1487

 

21 листопада – це доленосний день в історії нашої молодої Української держави, адже саме на цей день припав початок двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, коли українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вектору розвитку.

В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей.Низько вклоняємось героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України.

 Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

Українці – великий народ, який заслуговує на щасливе життя в державі, де гідність людини та її свобода цінуються понад усе. Зичимо нашим краянам міцного здоров’я, благополуччя, світлої радості, непохитної віри у краще майбуття нашої Вітчизни.

Із нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаємо учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю.

У цей день хочемо побажати всім нам віри та сили духу, патріотизму, спільної мети та успішних реалізацій усіх цілей, здійснення мрій! Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються в минулому, в кожній українській родині  панує спокій та радість! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

З Днем Гідності та Свободи!

 Слава Україні! Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь