Привітання до Дня закоханих

Дата: 14.02.2022 12:30
Кількість переглядів: 1752

Фото без опису

Сьогодні відзначається  свято - День святого Валентина.

 

 

Головний символ Дня святого Валентина — червоне сердечко. Саме в його формі прийнято дарувати листівки — валентинки. Але крім валентинок символами Дня святого Валентина повноправно вважаються: Купідон, плюшевий ведмедик, а також — квіти і шоколадні цукерки. Їх частенько дарують коханим, друзям і подругам, колегам. Головні кольори Дня святого Валентина — червоний і рожевий.

У стародавні часи закохані зізнавалися у гарячих почуттях словами, піснями і танцями. І тільки в XV столітті юнаки та дівчата почали дарувати один одному любовні записки. До речі, одна з таких валентинок до сих пір знаходиться в британському музеї — це гарне освідчення Герцога Орлеанського своїй чарівній і коханій дружині, написане в тюрмі. Пік популярності любовних послань і зізнань доводиться на XVIII століття, тоді валентинки дарували один одному замість квітів і подарунків. Особливою любов’ю саморобні кольорові листівки користувалися в Англії. Їх красиво підписували віршами, а папір проколювали голками так, щоб отримати мережива, а після розфарбовували за допомогою трафаретів і чорнила. Навіть поруч з сучасними і ультрамодними листівками, випущеними в типографії, старовинні сердечка мають гідний вигляд.

 Просте і нехитре свято швидко полюбилось молоді і не тільки. Сьогодні його відзначають люди всіх поколінь. Адже це чудовий привід подарувати подарунок і освідчитися в коханні.

В цей день хочемо привітати пари, які щасливо в шлюбі прожили 50 років, 25 років,  5 років, 1 рік. Ви всі взялися за руки та ступили у нове спільне життя. І попри те, що в цьому житті було багато різних випробувань, ви завжди гідно проходили їх всі й ніколи не переставали підтримувати, допомагати, а головне, любити один одного. Ваша вірність перевірена часом, ваша любов пройшла велике загартування життєвими труднощами. І те, що в ваших очах, як і раніше горить вогонь пристрасті, ніжності та обожнювання один до одного – це неоціненна нагорода за всі прожиті роки. Ми бажаємо вам безмірного щастя і такого ж здоров'я. Бажаємо нескінченних радісних років життя. Нехай ваші  милі, чарівні і прекрасні подружні пари завжди будуть прикладом і еталоном для наслідування для ваших дітей, онуків і правнуків.
 

       З днем закоханих вітаємо!

Що тут побажати?

Щоб кохання оселилось

У вашій хаті.

Щоби пристрасть вирувала,

Щоб душа співала,

Щоб прекрасне почуття

Серце зігрівало.

Буде поряд хай людина,

Що хвилює душу,

Подвиги нехай кохання

Здійснювати змушує.

 

 

50 років у шлюбі

Родина Цукан Микола та Тамара

Фото без описуФото без опису

50 років у шлюбі

Родина Носко Олександр та Валентина

Фото без опису25 років у шлюбі

Родина Зубенко Олександр та Світлана

Фото без опису5 років у шлюбі

Родина Чертовський Артем та Наталія

Фото без опису

Фото без описуФото без опису5 років у шлюбі

Родина Бовкун Сергій та Світлана

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

1 рік у шлюбі

Родина Сегеда Олександр та Наталія

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь