З початком нового навчального 2023 - 2024 року

Дата: 01.09.2023 12:46
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

    Сьогодні особливий день! Ми вітаємо з Днем знань учнів, педагогічних працівників та батьків!

Починається новий етап навчання, і ми віримо, що ви зможете пройти його з гідністю. Нехай кожен день принесе вам пізнання, розуміння і розвиток. Діти - Ви майбутнє нашої країни, і ваші знання допоможуть зробити світ яскравішим та кращим. Бажаємо вам віри у себе, наснаги та безмежної цікавості до навчання!

         Це  рік нових  можливостей та викликів. Нехай ця навчальна подорож принесе вам не лише знання з підручників, а й розширить ваші горизонти, допоможе розвинути таланти та здібності. Важливо пам'ятати, що кожен день у школі — це можливість стати кращим, дізнатися більше і вирости на крок ближче до своїх мрій. Бажаємо вам сміливості, радості та мирного неба!

Шановні вчителі! Бажаємо вам неймовірних сил, здоров’я, натхнення, оптимізму, ентузіазму, сміливості, наполегливості, рішучості, бадьорості і багато чудових ідей, щоб поповнити голови учнів новими знаннями, щоб зробити цей навчальний рік успішним і плідним. Всіх благ вам,  вчителі.

 З нагоди  свята учні закладів освіти Воскресенської сільської ради, які тимчасово проживають у м.Запоріжжя отримали набори канцелярських товарів при підтримці місцевої програми «Турбота»  для внутрішньо переміщених осіб.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь