Отримання гаджетів для навчання

Дата: 06.05.2024 15:03
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Через повномасштабне російське вторгнення багато українських сімей змушені були вмістити весь свій "дім" в одну валізу та покинути рідні помешкання, щоб зберегти життя. Декому немає куди повертатися, бо снаряди зруйнували або пошкодили їхні будинки.

Але навіть попри найстрашніші обставини, життя продовжується. Діти повинні жити в комфортних умовах, розвиватися та здобувати якісну освіту, щоб здобути хороший потенціал для майбутнього нашої країни. 

Сучасні реалії війни диктують свої умови. Ноутбуки, смартфони та планшети стали основними засобами для отримання нових знань та доступу до інформації. Однак, окрім значних переваг, вони є причиною додаткових труднощів, з якими не кожен може справитися

В Україні під час 2022-2023  та 2023-2024 навчальних років  більшість  дітей навчались дистанційно. Не виключенням стали і учні закладів освіти Воскресенської територіальної громади.

За підтримки дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) першочергово   отримали  благодійну допомогу у вигляді  безкоштовних гаджетів змогли  діти з малозабезпечених, багатодітних сімей громади, також внутрішньо переміщені школярі, діти з особливими освітніми потребами та інші вразливі категорії дітей громади.

Дякуємо благодійним організаціям та міжнародним партнерам за турботу про дітей, які сумлінно продовжують навчання, перебуваючи у місцях, які щодня знаходяться під ворожими обстрілами.

РАЗОМ  ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь