Зустріч літа у колі друзів : враження, емоції, побажання!

Дата: 21.06.2024 11:53
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Літо - чудова пора для відпочинку, яскравих емоцій і нових вражень. Саме в цей період у школярів є прекрасна можливість отримати заряд здоров'я на весь рік. Дитячий сміх, гамір та веселі ігри - все це про літнє оздоровлення дітей .

Незабутні та яскраві хвилини радості залишаться у пам’яті учнів Воскресенської громади, які активно відпочивали протягом 14 днів  під час зустрічей  у колі друзів, однолітків та вчителів.

Діти отримали безліч задоволення та позитивних емоцій. За два тижні, з 03  по 14 червня,  вихованці закладів освіти  мали змогу відпочити від онлай навчання та поспілкуватися поза мережею,  відвідати  різноманітні музеї,  брати участь у спортивних естафетах та змаганнях,   отримуючи  безліч емоцій від спілкування.

          Задля  психологічної підтримки дітвори у складний час нашої держави було проведено  серію    занять з практичним психологом Бровко Ольгою Вікторівною. Проведені години спілкування  з соціальним педагогом Дариною Сергіївною Деркач  «Чарівні слова відкривають серця»,  заняття з елементами тренінгу «Подбай про своє здоров'я».

          Відбулися творчі заняття та конкурси:   мистецькі вернісажі «Ми малюємо Україну» , «Намалюй свою мрію» . Дітлахи 5-10 класів  виготовляли мотанки «Янгол України» . Відвідали  майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок із серветок,  учні початкових класів виготовляли орігамі «Моя улюблена тварина».

          З дітьми були проведені бесіди з безпеки життєдіяльності з елементами тренінгу «Правила дорожні знай, знаки всі ти поважай!», потім всі разом здійснили віртуальну подорож «Сім чудес України. Видатні українці». Діти навчилися виготовляти паперових птахів, перевірили свої знання в інтелектуальній грі «Найрозумніший» та вікторині «З якої це казки?».

Протягом І тижня  для учнів 11 класу проходили  консультації з математики, української мови та історії щодо підготовки до  Національного мультипредметного  тесту.

          В рамках профорієнтаційної роботи учні зустрілися з дизайнерами та викладачами Запорізького професійного ліцею сервісу, завідуючим зоологічним музеєм деканату біологічного факультету О.М.Коротею, заступником директора Музично-драматичного театру ім. В.Г.Магара Т.І.Камлик, багато дізналися про архітекторів, спортсменів, істориків нашого краю.

          Зі своїми наставниками-вчителями школярі відправилися на екскурсію до Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки. В цьому році бібліотека відзначала свій ювілей – 120 років від дня заснування. Знайомство почалося з історії бібліотеки. Потім дітям розказали історію походження книги. Діти відзначили, що у бібліотеці є література на будь-який смак і буде що почитати влітку на канікулах. У читальній залі майбутнім читачам представили широкий спектр медіапослуг та провели знайомство з багатим книжковим фондом. Ще юні гості познайомилися з книгами, що говорять з різних країн світу. Враження залишились незабутніми.

          Змістовними і цікавими комунікативні зустрічі були завдяки результату чіткої, обдуманої роботи колективу педагогів закладів загальної середньої освіти громади.

          Особлива увага приділялась фізично-оздоровчому, національно-патріотичному вихованню, повазі до народних звичаїв і традицій. Кожен день зустрічей був насичений новими подіями, враженнями, почуттями. За цей час діти потоваришували, краще пізнали один одного, згадали як працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість здорового способу життя, піклування про здоров’я змалечку. Діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь