Відкриття фонтану у Чапаєвці!

Дата: 11.05.2016 23:04
Кількість переглядів: 798

Фото без опису    9 травня у Чапаєвці відбулося урочисте відкриття майданчика для відпочинку селян. У сільського голови Миколи Гузенка вже давно була ідея облаштувати таке місце. І ось усі роботи завершено. На пустирі між сільським магазином і кафе з’явився затишний куточок, куди можна прийти відпочити всією родиною. Акуратно вимощені доріжки, гарні клумби, лавочки і фонтан – все це єдиний ансамбль.

Фото без опису

До Чапаєвки завітали голова районної ради Олександр Покутній та голова райдержадміністрації Артур Крупський. Вони привітали селян з Днем Перемоги і відкриттям майданчика. Протоєрей Андрій та отець Олександр освятили воду у фонтані.

Фото без опису

Фото без описуСільська рада витратила на облаштування майданчика майже 26 тисяч гривень. До цієї справи фінансово долучилися і приватний підприємець Микола Бондаренко та агрофірма “Батьківщина”, і сільська рада вдячна їм за допомогу.

Фото без описуФото без описуВідкриття майданчика для відпочинку стало справжнім святом для чапаєвців, особливо раділи діти. Тепер завдання номер один для селян – зберегти всю цю красу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь