Новини

12 Жовтня, 2017 р., 16:22
Шановні учасники антитерористичної операції запрошуєтесь на урочистості з нагоди Дня захисника України 13.10.2017 на 10.00 в залу засідань Пологівської районної ради та мітинг з покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, який відбудеться по закінченню урочистостей.
11 Жовтня, 2017 р., 18:45
Сьогодні 11 жовтня у запорізькому виставковому центрі "Козак Палац" стартував InCoForum,в якому прийняла участь і Воскресенська громада.На відкритті форуму були присутні голова Запорізької обласної адміністрації Костянтин Бриль.
09 Жовтня, 2017 р., 09:52
Запрошуємо всіх жителів та гостей на концер присвячений Дню захисника України, Українського козацтва та свята Покрови! Святкування відбудеться у сільському будинку культури села Воскресенка 14 жовтня о 16.00. 
03 Жовтня, 2017 р., 09:35
Чому ґендерна політика розвинених європейських держав сприяла їх соціально-економічному розвитку? Відповіді на ці та багато інших питань щодо рівних прав і можливостей дізналися жінки-депутатки з Гуляйпільської міської, Біленьківської, Таврійської, Павлівської, Долинської, Широківської, Воскресенської об’єднаної територіальних громад Запорізької області 21 вересня на навчальному семінарі «Ґендерні аспекти в роботі органів місцевого самоврядуванння» в м. Запоріжжя, в рамках проекту «Просування участі жінок у політиці та протидія ґендерним стереотипам», який реалізує Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» у партнерстві з НДІ за підтримки уряду Великої Британії через Фонд розвитку ефективного врядування.
13 Вересня, 2017 р., 10:41
У Будинку культури села Воскресенка працює виставка - ярмарка народних умільців. Відбувається бурхливо-ємоційне народне голосування за номінації 1,2 та 3 місця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь