Новини

29 Червня, 2017 р., 15:52
Гостинністю і теплом, затишком і комфортом, самобутністю і неповторністю природних  ландшафтів зустріла гостей Магедівська земля. Саме тут, 27 червня 2017 року відсвяткували  двадцять першу річницю Дня Конституції.
27 Червня, 2017 р., 12:45
Захист Вітчизни від тих, хто загрожує територіальній цілісності країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, величезної самопожертви та самовіддачі. Таким був і наш земляк, воїн АТО Дмитро Шингур.
23 Червня, 2017 р., 15:25
20 червня 2017 року на базі Комиш-Зорянської ОТГ проводився одноденний практично -теоритичний семінар на тему : «Участь суспільства в прийнятті рішень в громадах» організованого Всеукраїнською асоціацією ОМС «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад України» за участь Фундації польсько – української співпраці ПАУСІ та за підтримки Польсько – Канадської Програми Демократії  співфінансованої з Програми Польської співпраці на користь  розвитку Міністерства закордонних справ РП та Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).
23 Червня, 2017 р., 14:40
На базі Воскресенської ОТГ 20-21 червня 2017 року відбувся 2-денний тренінг від проекту USAID " Підтримка аграрного і сільського розвитку" проведений громадською організацією "Подільська агенція регіонального розвитку" на тему Стратегія сталого розвитку громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь