Новини

17 Червня, 2016 р., 08:47
Шановні медичні працівники ! Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!
11 Травня, 2016 р., 23:04
    9 травня у Чапаєвці відбулося урочисте відкриття майданчика для відпочинку селян. У сільського голови Миколи Гузенка вже давно була ідея облаштувати таке місце. І ось усі роботи завершено. На пустирі між сільським магазином і кафе з’явився затишний куточок, куди можна прийти відпочити всією родиною. Акуратно вимощені доріжки, гарні клумби, лавочки і фонтан – все це єдиний ансамбль.
05 Травня, 2016 р., 12:48
З приходом весни наступає сприятлива пора, щоб взятися громадою за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь