Новини

22 Грудня, 2016 р., 14:33
 Спільними зусиллями Воскресенської  сільської ради та  Запорізької облдержадміністрації Воскресенська об'єднана територіальна громада придбала шкільний автобус,який сьогодні,22 грудня, вже вирушає на своє теперішнє робоче місце,щоб допомагати школярам ще з більшою радістю добиратися до навчальних закладів. Легкого ходу , гарної дороги  і теплої атмосфери всім! ;)
22 Грудня, 2016 р., 09:55
Любі односельці!
20 Грудня, 2016 р., 18:31
Сьогодні, 20 грудня, на центральній площі в с.Воскресенка, вже традиційно, встановили новорічну ялинку. Гарні та яскраві ялинкові прикраси зроблені учнями шкіл.
20 Грудня, 2016 р., 16:32
Новорічний настрій нагадує про себе особливо ввечері, а ще більше- якщо прогулятися в центрі села Воскресенка засніженими стежками яскраво освіченого парку. Ліхтарі, які засвітилися і на дитячому майданчику, і на всій території парку зігрівають серце особливим теплом, даруючи натхнення та радість родинного затишку в самому центрі села.
20 Грудня, 2016 р., 16:15
19 грудня с.Кінські Роздори відмічало подвійне свято - до дня святого Миколая приєдналося відкриття новорічної ялинки,яка на головній площі села засяяла вперше лиш в цьому році. Від старого до малого -від обличчя до обличчя - розливалася радість і святкове чарівне очікування чогось дивовижного.Жителі села не приховували своєї радості від такого приємного символу Нового Року, і охоче фотографувалися і з Дідом Морозом, і з зеленою,прикрашеною вогниками,красунею. Місцевий будинок культури додав жару до палаючих сердець, тому дійство і з  Дідом Морозом,і з Снігуронькою, й з веселим чортиком піднімали настрій всім оточуючим. Сподіваємось, що це свято,разом з новорічнею красунею, принесе жителям с.Кінські Роздори тільки найкращі відчуття і враження від майбутніх свят

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь