Новини

22 Серпня, 2016 р., 09:03
У Кінськороздорівський НВК "Дзвіночок" для комфортного перебування в ньому малюків Чапаєвської сільською радою придбано нові меблі на суму 12 755 грн.  
18 Серпня, 2016 р., 15:35
«Школа вікнами до сонця – учитель серцем до дітей», - знаменита на весь світ фраза педагога – філософа В.О. Сухомлинського. Саме вона чи не найбільше наголошує на тому, що про дітей треба піклуватися завжди і повсякчас.
04 Липня, 2016 р., 11:31
Дорогі гості сайту!
21 Червня, 2016 р., 17:10
     З 30травня  по 16 червня 2016 року в Чапаєвській сільській ОТГ було організовано роботу пришкільних таборів відпочинку із денним перебуванням  на базі навчальних закладів  Чапаєвського НВК («Сонечко»), Чапаєвської ЗОШ І-ІІ ст. («Веселка») та Кінськороздорівського НВК ( «Веселка»).  Громада забезпечила літній відпочинок та оздоровлення 62 учням.  Дуже вдячні школярі та батьки  голові  Чапаєвької  громади Гузенку Миколі Івановичу, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Чапаєвської сільради Лазаренку Олександру Сергійовичу за  гарну організацію та фінансову підтримку  роботи  цих  таборів.
17 Червня, 2016 р., 14:35
12 червня 2016 року творчий колектив  Кінськороздорівського сільського будиноку культури в складі творчого батальйону Пологівщіни провели два концерти для військовослужбовців 56 прикордонної бригади в місті Маріуполь.
17 Червня, 2016 р., 09:52
Жителька села Кінські Роздори  Галина Тимофіївна Шапка  16 червня відзначила свій 90-річний ювілей. Привітати ювілярку зі святом прийшли, у гостинну оселю 90–літньої іменинниці, сільський голова Чапаєвської сільської об’єднаної територіальної громади М.І. Гузенко, староста с. Кінські Роздори, с-ща Магедове, с. Лозове С.І. Зубенко, начальник організаційно-кадрового відділу А.В. Ротко, директор Кінськороздорівського СБК Л.О. Колісник, художній керівник Кінськороздорівського СБК О.М. Дмитренко, які привітали ювілярку букетом квітів, подарунком, солодощами, піснею та побажали міцного здоров’я, щастя, людської шани, бадьорості духу та всіляких людських радощів. Незважаючи на поважний вік, Галина Тимофіївна дужа активна, усміхнена, привітна і хазяйновита, вражає щирістю, доброю пам’яттю та життєрадісністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь