Новини

30 Серпня, 2016 р., 13:32
29 серпня минають другі роковини з дня загибелі бійця антитерористичної операції, який поклав життя, захищаючи нашу Батьківщину - Романа Юрійовича Соловйова.
22 Серпня, 2016 р., 09:03
У Кінськороздорівський НВК "Дзвіночок" для комфортного перебування в ньому малюків Чапаєвської сільською радою придбано нові меблі на суму 12 755 грн.  
18 Серпня, 2016 р., 15:35
«Школа вікнами до сонця – учитель серцем до дітей», - знаменита на весь світ фраза педагога – філософа В.О. Сухомлинського. Саме вона чи не найбільше наголошує на тому, що про дітей треба піклуватися завжди і повсякчас.
04 Липня, 2016 р., 11:31
Дорогі гості сайту!
21 Червня, 2016 р., 17:10
     З 30травня  по 16 червня 2016 року в Чапаєвській сільській ОТГ було організовано роботу пришкільних таборів відпочинку із денним перебуванням  на базі навчальних закладів  Чапаєвського НВК («Сонечко»), Чапаєвської ЗОШ І-ІІ ст. («Веселка») та Кінськороздорівського НВК ( «Веселка»).  Громада забезпечила літній відпочинок та оздоровлення 62 учням.  Дуже вдячні школярі та батьки  голові  Чапаєвької  громади Гузенку Миколі Івановичу, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Чапаєвської сільради Лазаренку Олександру Сергійовичу за  гарну організацію та фінансову підтримку  роботи  цих  таборів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь